Stryktipset: Gambling Cabin hjälper dig få 13 rätt

| |

Sällan är förväntningarna större än vad de är kl. 16.00 en lördagseftermiddag. Då är det nämligen dags för Stryktipset, och att se om ens förutsägelser kan falla in. Alla jagar 13 rätt, men få lyckas nå dit. Gambling Cabin vill nu hjälpa spelare till att kunna titulera sig vinnare i ett av Sveriges mest klassiska fotbollsspel.

Så tidigt som år 1934 spelades den första omgången av Stryktipset. Sedan dess har ”Stryket” utvecklats till Svenska spels stora flaggskeppsspel, och svenskarna har tagit konceptet till sina hjärtan. Varje vecka fylls kupongen med 13 fotbollsmatcher och det gäller för spelare att tippa 1, X eller 2 i samtliga.

Den som lyckas få 10–12 rätt kan se fram emot en mindre utdelning, men det är vid alla rätt de stora pengarna kan komma in. Stryktipset handlar dock om mycket mer än bara pengar. Dels står underhållningen i fokus, dels är det något av en statusikon att uppnå 13 rätt.

Stryktipset tips från Gambling Cabin

För den spelare som är på jakt efter Stryktipset tips kan spelstugan Gambling Cabin komma väl till hands. Här samlas flertalet spelexperter för att ta fram de bästa tipsraderna, och att varje vecka försöka sätta den vinnande kupongen.

Stryktipspodden – analyser och speltips varje vecka

Under Gambling Cabins tak finns den populära Stryktipspodden – podden där poker- och spelproffset Bengt Sonnert tillsammans med sina expertkollegor går igenom veckans kupong. Lyssnare får här ta del av analyser kring matcherna och tips på var man bör gardera och var man bör spika. Självklart finns även utrymme för en underhållande anekdot då och då.

Stryktipspodden släpps på torsdagar på de olika podd-apparna, men också på YouTube där man kan följa kupongens utveckling i visuell form. När podden finns ute för lyssning kan man dessutom räkna med att andelssystemen är tillgängliga att köpa in sig i.

Noggrant rekade andelssystem hos Gambling Cabin

Bland stryktipset-spelarna har funktionen Spela tillsammans blivit en populär sådan. Här kan man gå ihop en grupp spelare och tillsammans jobba mot den berömda delade, dubbla glädjen.

Varje vecka erbjuder Gambling Cabin en lång rad andelssystem utformade av stugans egna experter. På så sätt kan bettare enkelt köpa in sig på en noga rekad kupong. Inte nog med att spelstugan gjort jobbet åt en, ett andelssystem blir också billigare än om man lägger samma spel på egen hand.

Maximera spelvärdet med reducerade rader

För den som vill utforma sitt eget system, men samtidigt komma undan lite billigare, kan reducerade rader vara ett alternativ. Även det här är något som Gambling Cabin uppskattar. Spelstugan har nämligen utformat ett eget spelverktyg, där bettare kan reducera sina rader på kupongen. Via verktyget kan man plocka bort rader med lågt spelvärde, för att i stället prioritera de med potential att ge hög utdelning.

Spellördag live på Twitch

När man väl lyckats sätta den perfekta kupongen, eller köpt in sig i ett andelssystem man tror på, återstår ”bara” att bänka sig framför tv:n och hålla tummarna. Vill man dela spänningen med andra spelare kan man besöka Twitch, där Gambling Cabin streamar live varje lördag. I sann Tipslördag-anda bjuds det på matchanalyser, målpling och rättning av raderna.

Vanligtvis inleds sändningen kl. 14 och avslutas runt 18-snåret. Skulle något av systemen vara nära 13 rätt, däremot, följer man såklart den sena Premier League-matchen tillsammans också – för att förhoppningsvis få dela den dubbla glädjen.

Föregående

Golfvagnar – vi hjälper dig hitta rätt!

Flest gjorda mål i fotboll

Nästa

Lämna en kommentar