Fotbollsspelare med eget klädmärke!  

| |

Stora fotbollsspelare idag är mer än bara en spelare i ett lag. Deras kändisskap skapar många gånger att de blir sitt egna varumärke och kan sälja produkter bara genom sitt namn. Genom att vara sponsrade och samarbeta med några av världens största klädföretag är det inte otippat att de sedan väljer att starta sitt eget klädmärke. Men vilka är de största fotbollsspelarna med eget klädmärke? 

5. Jesse Lingard 

Denna engelska talang i Premier League har förutom att vara i topp på planen även ett stort intresse för kläder och mode. Med sitt eget märke JLINGZ har han gått från klarhet till klarhet i modevärlden. Han startade sitt klädmärke med att erbjuda streetwear med T-shirts, kepsar och luvtröjor, men har sedan starten även expanderat till jackor, väskor, badkläder och halsdukar.   

4. Lionel Messi 

Förutom att rankas som världens bästa fotbollsspelare hsr Lionel Messi även tagit sig ut i modevärlden. Med sitt egna märke Messi har han skapat ett premium klädmärke som säljs på hans hemsida The messi store. Här hittar du allt ifrån träningskläder till T-shirtar med tryck och ekovänliga kollektioner.   

Varumärket startade år 2016 tillsammans med sin egen syster och Ginny Hilfiger, Tommy Hilfigers syster med rollen som creative director. Messis logga finns trycka på alla hans kläder och förutom klädesplagg kan du även köpa underkläder, badkläder och plånböcker.  

3. Christian Fuchs 

No Fuchs Given, Christian Fuchs klädmärke är ett namn som spelar på sitt eget efternamn med den kända loggan av en döskalle. Klädmärket startade år 2016 med en design av serietidningar och har snabbt gått över från endast kläder till väskor, accessoarer, mobilskal och även alkohol. De senaste spritsorterna han säljer är vodka, gin och rom i coola, färgstarka flaskor, alla med döskallehuvudet på. 

Den österrikiska Premier League-spelaren har därmed säkrat sin plats med sitt eget varumärke när han sedan väljer att avsluta sin fotbollskarriär.  

2. David Beckham 

Förutom hans fru, Victoria Beckham som har sitt eget klädmärke ligger David Beckham inte långt bakom. Med sitt stora intresse för mode har även han skapat klädmärket The Garrison Tailors, tillsammans med Kent & Curwen som är starkt inspirerat av succéserien Peaky Blinders.  

Här kan du bland annat hitta kappor, byxor, tröjor och hattar med David Beckham som modell i dess kampanjer. Förutom delägare i detta klädmärke har David även setts i kampanjer med samarbeten för underkläder.   

1. Cristiano Ronaldo 

Cristiano Ronaldo är den portugisiske världsspelaren som även är sitt egna varumärke utanför planen. CR7 som han även kallas på grund av hans matchnummer på tröjan är även namnet på hans egna klädmärke som startade med underkläder, men som nu har expanderat till bland annat byxor.  

Han har även låtit sin äldsta son vara modell i kampanjer för hans kläder för tonåringar och förutom kläder har Cristiano Ronaldo även ett flertal herrparfymer i sitt namn. 

Föregående

Upplev magin från NHL matchen på riktigt!

Casinospel med temat fotboll

Nästa

Lämna en kommentar