Bästa crossfitatleterna i världen just nu

| |

Bästa crossfitatleterna – Crossfit är en träningsform som under de senaste åren blivit väldigt populär. Kort förklarat innebär crossfit en blandning av styrketräning och konditionsträning. De som sysslar med träningen utför en rad olika rörelser under en hög intensitet. Precis som med andra träningsformer/sporter har det dykt upp ett antal personer som idag anses vara de bästa inom träningen/sporten. Med tanke på att det är en relativt ny sport/träningsform är det inte det lättaste att bestämma vilka de bästa atleterna är. Det är heller inte enkelt att hitta en hel del information om atleterna. Dock finns de flesta crossfitatleterna tillgängliga på sociala medier.

7. Madison Walker

På sjunde plats kommer den yngsta på listan, Madison Walker. Hon är endast 21 år gammal och har redan gjort ett namn för sig inom crossfit. Hon har deltagit i laget/klubben UTE CrossFit och om hon fortsätter på samma sätt kommer hon antagligen bli en av de bästa inom sporten.

6. Kyle Kasperbauer

Kyle Kasperbauer är den sjätte bästa crossfitatleten i världen. Han har tävlat både som individuell och i lag. Laget han är med i kallas för Crossfit Kinesis. Kasperbauer har en rätt stark och stackad fysik till skillnad från andra inom crossfit som ofta har diskretare muskler.

5. Kristine Andali

På femte plats kommer Kristine Andali. Hon kommer från Kalifornien och har deltagit i flera tävlingar tillsammans med sitt lag som kallas för Team Dogtown. Fortsätter hon utvecklas som hon gjort hittills kommer det inte vara en överraskning ifall vi kommer få se mer av henne inom crossfit framöver.

4. Garret Fisher

Garret Fisher är crossfitatleten som tar fjärde plats på listan över de bästa i världen. Förutom att han anses vara en av de bästa när det kommer till crossfit fokuserar han även väldigt mycket på vad han äter. Han är väldigt öppen med att rätt matvanor är vad som har gjort honom till en av de mest framgångsrika inom crossfit.

3. Jeanne Mitchell Smith

På tredje plats kommer Jeanne Mitchell Smith. Hon kommer ursprungligen från Alaska och har en imponerande styrka, speciellt med tanke på att hon är över 60 år gammal. Hon har, precis som resten av personerna på listan, varit med och tävlat i crossfit. Dock deltar hon givetvis i en annan division som riktar sig till personer som är lite äldre.

2. Albert Dominic-Larouche

På andra plats i listan över de bästa crossfitatleterna kommer Albert Dominic-Larouche. Han kommer från Kanada och har varit med i lagtävlingar i crossfit. Många personer anser att Albert Dominic-Larouche är en av de atleter inom crossfit som har bäst fysisk form.

1. Jenn Smith

På första plats kommer Jennifer ”Jenn” Smith. Hon började med crossfit år 2009 och redan året därpå började hon även tävla i sporten. Hon har både tävlat ensam ett antal gånger och i ett lag tillsammans med andra deltagare. Sedan hon började med att tävla i crossfit har hon deltagit i nästan alla tävlingar som anordnas, hon har endast missat ett par stycken. Förutom tävlingar jobbar hon dessutom på ett crossfitgym som tränare.

Föregående

Förarna med flest vinster i Formel 1 genom tiderna

Topp 5 främsta målgörare i La Liga genom tiderna

Nästa

Lämna en kommentar