Game On: Astralis och STARK samarbetar för en dansk Gaming Truck Tour

| |

Det danska esportföretaget Astralis har inlett ett spännande samarbete med byggmaterialleverantören STARK, vilket markerar starten på ett unikt projekt. Denna mobila gaming truck-aktivering kommer att korsa Danmark. Detta innovativa partnerskap syftar till att överbrygga klyftan mellan spelentusiaster och hantverkare, och främja kontakter inom både digitala och fysiska samhällen. Som grädde på moset kommer en spännande Counter-Strike-turnering skräddarsydd för hantverkare att anordnas när gaming truck-turnén avslutas.

Detta spännande partnerskap kommer att fängsla spelentusiaster och locka fans som är ivriga att ta sin passion till nästa nivå med de bästa sports betting odds online, vilket ger en chans att placera lönsamma satsningar på olika spelplattformar. När speltrucken ger sig ut på sin spännande resa genom Danmark utlovas en oförglömlig blandning av esportspänning och spänningen i strategisk betting, vilket gör det till en måste-upplevelse för både spelfans och entusiaster.

STARK: En jätte inom byggmaterial satsar på esport

STARK, ett dotterbolag till STARK Group, är en framstående dansk distributör och återförsäljare av byggmaterial. Med en omfattande närvaro i hela Europa, med verksamhet i Storbritannien, Tyskland, Sverige, Finland och Norge, är STARK en av kontinentens största aktörer i branschen. Företaget har etablerat sig i byggbranschen, men satsningen på esport är företagets första steg in i tävlingsinriktad gaming.

Att odla samhällen genom spel

Partnerskapet mellan STARK och Astralis bygger på en önskan att vårda och förena online- och fysiska samhällen. Genom att sammanföra spelare och hantverkare vill initiativet skapa en miljö där de kan dela sin passion för spel. För att kickstarta detta arbete kommer gaming-trucken att åka genom olika regioner i Danmark och anordna spännande spelevenemang i flera städer.

Gaming-turnéns resplan

Speltruckens resa inleds i Aalborg i norra Danmark i mitten av september. Under hela turnén kommer den att färdas genom landet och göra depåstopp i olika städer innan den når sin kulmen i Hørsholm, nära den livliga huvudstaden Köpenhamn, i mitten av oktober. Kulmen på denna ambitiösa turné kommer att markeras av en efterlängtad Counter-Strike-turnering.

En smygtitt på turneringen

Detaljerna kring Counter-Strike-turneringen hålls hemliga än så länge, men fans och deltagare kan förvänta sig en tävling som riktar sig specifikt till hantverkare och hantverkskvinnor. Denna unika variant av ett klassiskt Esports-evenemang lovar alla en minnesvärd upplevelse.

En anpassad CS: GO-karta och en strävan efter en yngre publik

Astralis och STARK har gått samman för att utveckla ett STARK-tema för Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) som en påtaglig symbol för deras samarbete. Denna anpassade karta kommer att spela en central roll under gaming truck-turnén och lägga till ett spännande lager av engagemang för deltagarna.

Med sin satsning på esport vill STARK introducera sig för en yngre publik, särskilt de som kanske inte vanligtvis besöker deras butiker. Genom att anpassa sig till världen av tävlingsinriktade spel strävar STARK efter att skapa meningsfulla kontakter och få insikter om nästa generations intressen och ambitioner. Dessutom syftar samarbetet till att belysa hantverkarnas invecklade färdigheter och värde, och dra paralleller mellan esportproffs och de skickliga hantverkare och hantverkskvinnor som är integrerade i STARKs bransch.

Mads Aagaard, Marketing Director på STARK, beskrev kampanjens huvudmål: att nå ut till en yngre publik, särskilt de som är mindre benägna att besöka deras butiker. Han betonade vikten av dessa unga individer som framtida ledare. Genom Esports vill STARK skapa genuina kontakter, förstå deras intressen och lyfta fram hantverksyrkets invecklade detaljer och dra paralleller till Esports-proffs.

Partnerskapet mellan Astralis och STARK är ett bevis på esportens växande inflytande och en kreativ strävan att föra samman olika samhällen genom den gemensamma speltråden. När speltrucken ger sig ut på sin resa genom Danmark kommer den utan tvekan att skapa bestående minnen för spelare och hantverkare. Samtidigt lovar den kommande Counter-Strike-turneringen att bli en höjdpunkt i esportvärlden. STARKs djärva steg in på spelarenan är ett tecken på den ständigt växande räckvidden och attraktionskraften hos tävlingsspel och visar hur esport kan överbrygga branscher och generationer.

Föregående

De 10 minst utövade sporterna i världen! 

De 10 hetaste rugbyspelarna i världen!

Nästa