De 5 snyggaste Nascar förarna genom tiderna! 

| |

Intresset för Nascar är väldigt stort och många som kollar gör det just för att de tycker förarna ser bra ut. Det har gjorts många topplistor om de bästa Nascar förarna, men vi kommer istället göra en lista på de 5 snyggaste Nascar förarna.  

Självklart är smaken olika, därför har vi tagit denna informationen genom att jämföra flera andra topplistor för att få en mer rättvis bedömning. Du kan också själv jämföra Nascar förare för att hitta din personliga favorit.  

5. Denny Hamlin 

Land: USA 
Ålder: 42 år 

Den amerikanska Nascar föraren Denny Hamlin är idag fortfarande aktiv inom denna motorsporten och anses vara en av de mer respekterade förarna genom tiderna. Genom hans utmärkande presskonferenser, charm och karaktär är det också många som tycker att han ser väldigt bra ut. Med alla dessa faktorer i åtanke har vi också valt att placera honom på en femteplats på vår topplista. 

4. Kyle Busch 

Land: USA 
Ålder: 37 år 

Nascar föraren Kyle Busch är väldigt omtalad inom denna motorsport. Han presterar alltid väldigt bra och räknas inte bara som en av de mer framgångsrika Nascar förarna. Han har dessutom många följare som tycker att han ser väldigt bra ut, någonting som vi helt klart kan hålla med om. Därför har vi valt att inkludera Kyle Busch på vår topplista över de snyggaste Nascar förarna. 

3. Dale Earnhardt Jr. 

Land: USA 
Ålder: 48 år 

En Nascar förare som har fått stor uppmärksamhet är Dale Earnhardt Jr. Han är idag delvis pensionerad från yrket, men har under sina aktiva år mottagit en hel del utmärkelser, priser och pallplaceringar. Han är också invigd i NASCAR Hall of Fame.  

Men det är alltså inte bara hans prestationer på banan som har fått många att vända ögonen mot denna stjärna. Han har också röstats fram av många som en av de snyggaste Nascar förarna genom tiderna.  

2. Jeff Gordon

Land: USA 
Ålder: 51 år 

Jeff Gordon är ännu en mycket utmärkande Nascar förare som både har presterat väldigt bra och även varit med på flertalet omslag där recensionerna har varit minst sagt positiva. Bara inom Nascar Cup serien har han under 25 år medverkat i hela 805 lopp. Han startade sin karriär i Busch Series tillsammans med Hugh Connerty Racing, Därefter gick hans karriär spikrakt uppåt.  

Han var också under en tid substitutförare för Dale Earnhardt Jr. Jeff Gordon räknas idag som en av de mest inspirerande förarna inom Nascar. Hans utseende och utstrålning ger honom också en andraplacering på vår topplista över de snyggaste Nascar förarna genom tiderna. 

1. Kasey Kahne 

Land: USA 
Ålder: 42 år 

På förstaplatsen över de snyggaste Nascar förarna har vi valt att placera Kasey Kahne. Han är en prestigefylld Nascar förare och tävlar också i dirtbike. Hans yttre är inte endast vad som har fått oss att placera honom på pallplatsen.  

Han har också ett väldigt gott hjärta där han regelbundet deltar i välgörenhetsevent och ger också pengar till flera projekt. Kasey Kahne kan också ses på omslaget av flera stora tidningar.  

Utöver dessa fem som vi har valt att inkludera på vår topplista finns det såklart också flera andra Nascar förare som är värda att omnämnas. Bland annat Kevin Harvick, Jimmie Johnson och Elliot Sadler är några andra utmärkande personer som också anses vara riktigt snygga att titta på under tävlingarna. Vilken är din personliga favorit? 

Föregående

Så här hittar du pålitliga betalningsmetoder på nätet

De 5 mest förmögna basketspelarna i världen! 

Nästa

Lämna en kommentar