Största finalerna i världen att betta på

| |

Sportens värld innehåller massor av glädje och dramatik. Framförallt är det extra spännande när det är en final i någon stor turnering. Många väljer att betta på de stora finalerna hos Sveriges bästa betting sidor för att sätta lite extra spänning på tillvaron. Därför kommer vi i denna artikel att gå igenom de häftigaste finalerna inom sportens värld som går att betta på.

Super Bowl är störst i USA

I USA är det varje år Super Bowl som är det mest sedda idrottsevenemanget. Super Bowl är den årliga finalen i NFL och har blivit lika känt för den breda massan tack vare reklampauserna och Halftime Show där världsartister uppträder. Under Super Bowl finns det galet med marknader inom betting. Det är inte bara vanliga marknader som finns tillgängliga utan flera annorlunda och roliga marknader också.

Du kan exempelvis betta på vem som vinner slantsinglingen eller på vilken färg Gatorades färg kommer att vara för vinnarna. Det är nämligen tradition att tränaren får en Gatorade-dusch vid seger. Andra speciella marknader är hur lång tid det tar att sjunga nationalsången inför matchen eller vilken spelare som gör matchens första touchdown.

Champions League-finalen i fotboll

I fotbollens värld är Champions League-finalen den största matchen på klubblagsnivå. Endast ett svenskt lag har spelat i finalen av Europacupen/Champions League vilket var Malmö när den nådde finalen 1979. Vad gäller betting på Champions League finns det galet många marknader då spelbolagen slår på med stora trumman.

Du kan betta på vem som vinner matchen, resultatet i halvtid eller vilken spelare som gör första målet. Den som gillar att oddsa live kommer också att ha massor av olika marknader också och live odds brukar ge en mer actionfylld spelupplevelse.

VM-finalen i fotboll

Det alla vill vinna är VM i fotboll, i alla fall om du är fotbollsspelare. Argentina är regerande mästare efter att ha vunnit VM 2022 i Qatar, en match som går till historien som den mest underhållande någonsin. Sverige har spelat VM-finalen men föll med 2-5 mot Brasilien 1958 i vad som än idag är den mest målrika finalen någonsin.

Du som vill betta på finalen i Fotbolls-VM kommer att ha massor av marknader att upptäcka. Betta på antalet offsides i matchen, hur många hörnor ett lag får i första halvlek eller vem som gör matchens sista mål. Det finns en hel värld att upptäcka inom betting på VM-finalen i fotboll.

OS-finalen i ishockey

Under de upplagor där NHL-spelarna deltar i OS finns det ingen roligare hockeyturnering än de Olympiska Vinterspelen. Sverige har vunnit OS två gånger, 1994 och 2006, två minnesvärda svenska ögonblick. Tyvärr deltog inte NHL-spelare i OS vid de två senaste vinterspelen men vi hoppas det blir ändring på detta nästa gång.

Men oavsett vilket finns det massor av odds att upptäcka. Du kan lägga bet på vem som vinner finalen under ordinarie tid eller vem som gör första målet. Tror du att det blir ojämnt kan handikappspel vara ett alternativ eller kan du satsa på hur många utvisningar det blir i matchen.

Föregående

Casinospel med temat fotboll

4 roliga slots med sporttema

Nästa

Lämna en kommentar